logo

Sunday, 23 April 2017 08:09

ОЛЕГ ПОНОМАР: НЕДІЛЯ, 23.04.17

Олег Пономар, Facebook, 23.04.2017 

 

Доброго недільного ранку, друзі. Легкий пост вихідного дня. 

 

Сьогодні перший тур президентських виборів у Франції. Головних претендентів на посаду четверо: Ле Пен, Макрон, Меленшон, Фійон. Рейтинги майже рівні, тож другий тур неминучий. 

 

Завтра в Естонії починаються Locked Shields 2017 — найбільші кібер-навчання у світі. В них беруть участь 800 осіб з 25 країн членів та партнерів НАТО. 

 

"Газпром, ґудбай": Антимонопольний комітет України звернувся до Державної виконавчої служби з проханням вжити заходів щодо стягнення з російського Газпрому штрафу розміром більше $6 мільярдів внаслідок винесених раніше ухвал судів. 

 

Ніхто й не сумнівався: Міністерство фінансів США відмовилось надати «Exxon Mobil» дозвіл на роботу в Росії. 

 

Нарешті збувся і цей мій прогноз з кошика "Гааґа": Польща подає скаргу на Росію до Міжнародного суду ООН у справі смоленської катастрофи. І повідомила про це США. 

 

Китай вже в космосі: китайський вантажний космічний корабель «Тяньчжоу-1» (небесний корабель-1) вперше успішно зістикувався в космосі з китайською орбітальною лабораторією «Тяньґун-2» (небесний палац-2). 

 

Велика Британія вперше за цілу добу не використала вугілля для вироблення електроенергії. До 2025 року країна повністю відмовиться від цього найбруднішого способу енергогенерації і максимально переходитиме на сонце та вітер. 

 

Наразі так. Спокійного всім дня.

Схоже в даній категорії: « PREVIOUS Статті NEXT »

100 LATEST ARTICLES

AUTHORS & RESOURCES

Archive of articles