logo

Sunday, 12 March 2017 09:14

ОЛЕГ ПОНОМАР: НЕДІЛЯ, 12.03.2017

Олег Пономар, Facebook, 12.03.2017 

 

Доброго недільного ранку, друзі. Буквально дві новини, які пов'язані спільною геополітичною канвою — протистоянням Росії. 


Коридор для Трампа. Розслідуванням можливого впливу Росії на президентмькі вибори в США займається надсекретний відділ ФБР — контррозвідувальний підрозділ у складі 15-20 аґентів ФБР. 


22-23 березня у Вашинґтоні пройде міжнародна зустріч коаліції країн з боротьби проти ІДІЛ та світового тероризму. Без Росії, Сирії й Ірану. 


Що означає друга новина? Це означає, що не повториться історія 2001 року, коли після теракту в Нью-Йорку (хтось ще досі має сумніви чиє там рило в пуху?) Буш взяв Росію до анти-терористичної коаліції, в обмін на що Росія отримала під свою протекцію територію екс-СРСР ще на 12 років. Я вже три роки пишу, що цього разу Росії доведеться розплачуватись за всі свої "подвиги" на теренах екс-СРСР. Бо цього разу визріли і економічні (лупакові нафта й газ) і військові (зміцнення й розширення НАТО) передумови для переходу таких країн як Україна, Грузія, Молдова й Білорусь, до західного табору. І Росія, як би вона зараз відчайдушно не чинила опір, буде змушеною змиритись з таким ходом Колеса Історії.

Схоже в даній категорії: « PREVIOUS Статті NEXT »

100 LATEST ARTICLES

AUTHORS & RESOURCES

Archive of articles