logo

Sunday, 23 July 2017 09:18

ОЛЕГ ПОНОМАР: НЕДІЛЯ, 23.07.17

Олег Пономар, Facebook, 23.07.2017 

 

Доброго недільного ранку, друзі. Про головне. 

 

Спецпредставник США щодо України почав свою "човникову" дипломатію. Незабаром він відвідає Київ та прифронтову зону разом з послом США до України, потім вирушить до головного офісу НАТО у Брюсселі. 

 

У вівторок відбудеться голосування Палати Представників США стосовно нового пакету санкцій проти Ірану, Московії та КНДР. Але тут не будемо лізти поперед воза, бо можливе вето Трампа, яке потім треба буде долати Конґресові. 

 

Трамп стає зовсім токсичним: про свою відставку оголосив його прес-секретар Шон Спайсер; адвокат Трампа Марк Касовіц теж відмовився з ним працювати. 

 

Міністерство фінансів США покарало нафтову компанію Exxon Mobile на $2 мільйони за порушення санкцій проти Московії. 

 

В Чорногорії почався суд століття. На лаві підсудних — члени місцевої пропутінської організації, громадяни Сербії та Московії. Звинувачення: тероризм, спроба державного заколоту з метою завадити вступу країни до НАТО. 

 

Життя без "Газпрому" вже не за горами: Болгарія, Греція, Румунія й Угорщина невдовзі з'єднають свої газові мережі. 

 

"Стомлена Европа": Німеччина скерує €100 мільйонів до Фонду енергоефективності України. 

 

Підсумки візиту президента України до Грузії: Україна та Грузія разом розроблять і обговорять план дій для вступу до НАТО. 

 

Під час візиту до Києва президент Білорусі Лукашенко запевнив керівників України, що його країна ніколи не буде плацдармом для московської агресії проти сусідів. 

 

За рішенням апеляційного суду Одеський нафтопереробний завод остаточно конфісковано в Курченка на користь держави. 

 

В Україну приходить великий американський спортивний бренд Under Armour, перший магази буде відкрито до кінця 2017 року. Хоч я довічний фанат Asics, та визнаю: UA шиє дуже якісні одяг та взуття. 

 

Пам'ятаєте, років 15-20 тому був чудовий прямий аварейс Київ-Торонто? 9 годин льоту - і на місці. Так ось. МАУ обіцяють відновити його з наступного року. Дуже правильне рішення після запровадження Зони вільної торгівлі між Україною та Канадою. 

 

Всім гарного дня з родиною та друзями.

Схоже в даній категорії: « PREVIOUS Статті NEXT »

100 LATEST ARTICLES

AUTHORS & RESOURCES

Archive of articles